***UPDATE***

Tot onze grote spijt hebben wij in verband met de weersverwachtingen voor morgen, regen en harde, stormachtige wind, besloten om de kerstmarkt niet door te laten gaan.

Helaas hebben wij het weer niet in de hand. De organisatie is van mening dat het niet verantwoord is om de kramen neer te zetten met eventueel alle gevolgen van dien.

We gaan ervan uit dat we op zaterdag 23 mei 2020 weer een volle Buitenkansjesmarkt neer te kunnen zetten onder betere weersomstandigheden.

Uiteraard gaan de programma's van het Cultuurhuis Heemskerk, Glazenkeet 2019 en Kerst op het Plein wel gewoon door.

Wij wensen iedereen geweldige kerstdagen en een prachtig 2020.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

In samenwerking met Cultuurhuis Heemskerk, De Glazenkeet en Kerst op het Plein organiseren wij weer een paar gezellige dagen in Heemskerk vooruitlopend op de kerstdagen.

kerst in heemskerk

De koets met de winterprinses zal gaan rijden op:

12.00 uur - 13.00 uur
rondje vanaf het gemeentehuis

13.00 uur - 14.00 uur
rondje in het dorp

14.00 uur - 15.00 uur
rondje vanaf het gemeentehuis

15.00 uur - 16.00 uur
rondje in het dorp

De Glazenkeet staat van 11 december 2019 t/m 15 december 2019 weer op het Burg. Nielenplein met de keet en verschillende tentjes voor de catering. Doneer maximaal voor de Heemskerkse minima door je bijdrage over te maken op bankrekening: NL74 RABO 03458514 47 of bezoek de website: www.glazenkeet.nl om een donatie te doen!

programma glazenkeet heemskerk

Cultuurhuis Heemskerk organiseert het Winterfeest bij het gemeentehuis, dus ga daar ook even een kijkje nemen.

programma winterfeest cultuurhuis heemskerk

Op het Burg. Nielenplein staat ook het grote podium waar dansoptredens worden gegeven en Kerst op het Plein op zaterdag 14 december 2019 om 20.00 uur weer een spetterend optreden zal verzorgen met leerlingen van het Bonhoeffer College met dit maal als thema: Escaperoom!

kerst op het plein heemskerk

Namens Cultuurhuis Heemskerk, De Glazenkeet, Kerst op het Plein, wensen wij iedereen gezellige kerstdagen en een fantastisch 2020!

Hieronder een impressie van de Kerstmarkt in 2018!

in heemskerk

In Heemskerk
'het leukste winkel- en horeca nieuws van Heemskerk'

cultuurhuis heemskerk

Cultuurhuis Heemskerk

de glazenkeet heemskerk

De Glazen Keet
Samen voor elkaar
'Doneer maximaal voor de Heemskerkse minima'

Kerst op het Plein

rc events

RC Events

Volg ons ook op Facebook!

Aanmelden kraam of plek (foodtruck) voor de Buitenkansjesmarkt op zaterdag 23 mei 2020 in Heemskerk.

Kraam - € 40,00 (centrum of rond de kerk)

• - 4 meter breed
  • - 1,5 meter diep
  • - met luifel
  • - geen stroom

Plek (foodtrucks) - € 45,00

• - ongeveer 4 meter breed
  • - stroom is aanwezig
  • - CEE stekker zelf meenemen
  • - geen alcohol
  • - geen gas of open vuur!

Het is mogelijk om je wensen omtrent de plek waar je wilt staan door te geven. Wij houden daar zeker rekening mee, maar we kunnen geen garanties geven.

De kraam wordt definitief na betaling van het kraamgeld. Alleen bij code rood kun je in aanmerking komen voor terugbetaling van het kraamgeld.